News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Joi, 13 decembrie a.c, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad a avut loc evaluarea activităţii desfăşurată de jandarmii arădeni în anul 2012.

                   La această activitate au fost invitaţi să participe reprezentanţi ai Instituţiei Prefectului – Judeţul Arad, reprezentanţi ai instituţiilor publice locale din sistemul de ordine şi siguranţă publică şi ai instituţiilor cu care inspectoratul colaborează în îndeplinirea atribuţiilor ce-i revin. Din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române a participat locotenent colonel Mihai Cristian, şeful Direcţiei Pază şi Protecţie Instituţională.

          Inspectorul şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, colonel Bîcleşanu Adrian, a prezentat materialul de evaluare, realizările instituţiei în anul 2012 dar şi obiectivele ce sunt avute în vedere pentru perioada următoare.

          Invitaţii au făcut referiri la activitatea jandarmilor arădeni, la modul cum ei sunt percepuţi de către cetăţeni, în misiunile şi activităţile pe care le desfăşoară, şi la rolul şi locul pe care Jandarmeria îl ocupă în rândul instituţiilor din domeniul ordinii şi siguranţei publice.

          Din partea conducerii Jandarmeriei Române au fost transmise mulţumiri pentru implicarea jandarmilor arădeni în buna desfăşurare a activităţii în anul 2012 şi pentru profesionalismul de care jandarmii dau dovadă în îndeplinirea misiunilor ce le revin. De asemenea, a fost evidenţiat faptul că, datorită creşterii nivelului de pregătire, cu toate restructurările care au avut loc în cursul anului 2011, rezultatele misiunilor au cunoscut un curs ascendent.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *