News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Europarlamentarul arădean Iosif Matula doreşte să medieze o întâlnire istorică. Este vorba de întâlnirea dintre UTA şi Feyenoord, adică dintre componenţii de acum 40 de ani ai celor două echipe. „Rejucarea” evenimentului din 1970 va avea loc în Olanda iar această întâlnire a fost deja parafată, rămânând doar să se retuşeze unele mici detalii.
„Pentru a celebra 40 de ani de la cea mai mare performanţă internaţională a «Bătrânei Doamne», toţi jucătorii de atunci vor fi invitaţii mei în Belgia şi, apoi, în Olanda. Din păcate, atunci când spun toţi, mă refer la cei care se mai află printre noi. Să nu uităm că au trecut patru decenii de atunci. De asemenea, nu cred că se pune problema reeditării efective a partidei de atunci, cu componenţa de atunci”, a declarat Iosif Matula (foto).
Deplasarea va avea loc în perioada 15-19 noiembrie. Vizita va avea loc în colaborare cu clubul olandez, care şi-a dat acordul pentru vizitarea stadionului şi a terenului de joc. „Cred că va fi un fapt inedit pentru componenţii echipei UTA ’70 să păşească din nou pe acel gazon, după 40 de ani. Cea mai mare performanţă a «Bătrânei Doamne» coincide, ca an, inclusiv cu cea mai mare performanţă a echipei olandeze, câştigătoare a Cupei Campionilor şi a Cupei Intercontinentale, chiar dacă pentru Feyenoord rezultatul din «dubla» cu UTA nu e nicidecum un prilej de bucurie”, a completat Iosif Matula.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *