News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Ioan Cristina, preşedintele Filialei Teritoriale PNL Arad, solicită autorităţilor să facă publice cheltuielile ocazionate de organizarea, la Arad, a manifestărilor prilejuite de sărbătorirea în avans a Zilei Naţionale.
„Nu mă refer aici, strict, la sumele cheltuite de la bugetul local, ci şi la costurile avute de fiecare instituţie implicată, având în vedere că la Arad au fost aduşi inclusiv militari din alte judeţe, a fost o desfăşurare de forţe fără precedent. De asemenea, au trebuit plătiţi artiştii, au fost cheltuieli cu sonorizarea, scena, publicitatea şi aşa mai departe”, a declarat Ioan Cristina.
„Am asistat, din păcate, la un festivism ieşit din comun.    Cunoaştem cu toţii istoria, faptul că Marea Unire a fost pusă la cale în Arad, dar de aici şi până la a organiza un eveniment întins pe mai multe zile, cu costuri pe măsură cred eu, e drum lung”, a precizat Ioan Cristina.
În final, preşedintele Filialei Teritoriale PNL Arad a tras concluzia că, „de fapt, prin aceste acţiuni s-a intenţionat cheltuirea unor sume de bani, care au fost dirijate spre clientela de partid în timp ce majoritatea populaţiei se zbate în sărăcie”.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *