News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

ioan cristina

Ioan Cristina, co-preşedinte al USL Arad, informează că România a avut a patra mare creştere economică din UE în trimestrul al doilea, fiind devansată doar de Suedia (1,4%), Letonia (1,0%) şi Slovacia (0,7%).

„Suntem siguri că măsurile de stimulare a creşterii economice anunţate de Guvern vor creşte încrederea în economia românească şi vor atrage noi investiţii, în vederea creării de locuri de muncă. Dacă Guvernul PD-L a lăsat România în recesiune tehnică, Guvernul USL face paşi către revenirea economica a României”, a declarat Ioan Cristina.

Liderul USL afirmă că o nouă dovadă a dezastrului lăsat în urmă de guvernarea PD-L este faptul că Guvernul trebuie să restituie 400 de milioane de euro, reprezentând taxa auto încasată ilegal.

„Guvernul este obligat să restituie proprietarilor de autovehicule o sumă totală de 400 de milioane de euro, reprezentând taxa auto percepută ilegal de fostul Executiv. Guvernul a discutat pentru a identifica o procedură administrativă prin care zecile de mii de procese aflate pe rol ale cetăţenilor români, care îşi cer înapoi banii încasaţi ilegal, să fie soluţionate fără a se mai apela la instanţă. Suntem într-o situaţie identică din punct de vedere funcţional cu ceea ce se întâmplase cu acei bani încasaţi ilegal de la pensionari. Guvernul Ungureanu le spunea pensionarilor: «mergeţi şi daţi-ne în judecată, ştim ca o să câştigaţi, dar mai câştigam nişte timp»”, a spus Ioan Cristina.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *