News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Iohannis a promulgat anularea recursului compensatoriu Iohannis a promulgat anularea recursului compensatoriu
Please follow and like us:
Pin Share

Președintele Klaus Iohannis a promulgat abrogarea legii recursului compensatoriu, informează un comunicat transmis de Cotroceni, scrie hotnews.ro.

Astfel, șeful statului a semnat ”decretul privind promulgarea Legii de abrogare a Legii nr. 169/2017 pentru modificarea și completarea Legii nr. 254/2013 privind executarea pedepselor și a măsurilor privative de libertate dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal, de modificare a Legii nr. 254/2013 privind executarea pedepselor și a măsurilor privative de libertate dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal (PL-x 281/18.06.2019)”.

Proiectul de lege al PNL privind abrogarea legii recursului compensatoriu, care a scos din penitenciare înainte de termen peste 21.000 de deținuți, a fost votat pe 4 decembrie de Camera Deputaților.

Proiectul legislativ, inițiat de liberali în luna februarie, a fost discutat pe repede înainte și a fost avizat în comisia juridică după ce Guvernul Orban a anunțat că își va asuma răspunderea pe această lege.

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *