News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

ISU ARAD A EXECUTAT 629 MISIUNI IN LUNA SEPTEMBRIE ISU ARAD A EXECUTAT 629 MISIUNI IN LUNA SEPTEMBRIE
Please follow and like us:
Pin Share

În luna septembrie a anului 2015 subunităţile de intervenţie ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” Arad în cooperare cu serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă au executat 629 misiuni, din care 444 gestionate doar de către structurile profesioniste, 181 de către serviciile voluntare iar 7 în cooperare.

Comparativ cu luna septembrie a anului 2014 numărul misiunilor a crescut cu 35%.

Au fost executate 35 misiuni de stingere a incendiilor, 536 intervenţii de acordare a asistenţei medicale de tip SMURD, 6 operaţiuni de descarcerare, 1 asanare a teritoriului de muniţie rămasă neexplodată, asistenţa persoanelor 19, alte intervenţii 23, deplasare fără intervenţie 2, întors din drum 7.

În timpul celor 536 misiuni de acordare a asistenţei medicale prespitaliceşti au fost asistate 600 persoane dintre care 530 adulţi şi 70 copii.

Din cele 181 misiuni ale serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă 173 sunt misiuni de acordare asistenţă medicală executate de modulele SMURD Nădlac şi Vinga.

Dispeceratul inspectoratului în cooperare cu dispeceratele subunităţilor au monitorizat 143 transporturi de substanţe periculoase.

În luna septembrie au fost planificate şi executate 7 exerciţii cu forţe şi mijloace în teren, fiecare subunitate executând un exerciţiu.

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *