News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Jandarmii arădeni au ajutat două persoane să-și găsească bunurile pierdute Jandarmii arădeni au ajutat două persoane să-și găsească bunurile pierdute
Please follow and like us:
Pin Share

Marți, 13 ianuarie a.c., un jandarm aflat în serviciu de pază și protecție a unei instituții publice din municipiul Arad, a intervenit pentru a ajuta două persoane să recupereze bunurile pierdute.

În prima situație, jandarmul a observat o sumă de bani căzută pe jos. Deoarece în jur nu se aflau alte persoane, a întreprins demersurile necesare pentru a-l identifica pe cel care care a pierdut banii.

A doua zi, miercuri 14 ianuarie, la sediul instituției unde jandarmul își desfășoară activitatea, s-a prezentat un bărbat în vârstă de aproape 70 de ani, domiciliat în municipiul Arad, care a precizat că a pierdut suma de 450 lei. În urma verificărilor efectuate și cu ajutorul imaginilor înregistrate de camerele de supraveghere, s-a stabilit că persoana care a pierdut banii este respectivul bărbat. El a transmis mulțumiri pentru ajutorul acordat.

În cea de a doua situație, la interval de câteva minute de primul caz, jandarmul a găsit un card bancar căzut la intrarea în instituție. După demersurile întreprinse și proprietarul acestuia a fost identificat, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 35 de ani, din județul Suceava, care își are locul de muncă în municipiul Arad. El a reintrat, în scurt timp, în posesia cardului pierdut.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *