News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Jandarmii arădeni au asigurat ordinea şi au aplicat amenzi în această săptămână Jandarmii arădeni au asigurat ordinea şi au aplicat amenzi în această săptămână
Please follow and like us:
Pin Share

Efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad au fost angrenate, în cursul acestei săptămâni, în misiuni ce au avut ca scop asigurarea climatului de ordine și siguranță publică în rândul cetățenilor.

În perioada 16-19 martie a.c., au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale, valoarea totală a amenzilor fiind în cuantum de 4350 lei. Pe timpul misiunilor și acțiunilor desfășurate, au fost constatate fapte de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, fapte de comerț ilicit și o faptă ce constituie contravenție, săvârșită într-o arenă sportivă. Au fost întocmite, de asemenea, acte de sesizare în cazul a șase infracțiuni, fiind depistați șase autori.

În aceeași perioadă, au fost constituite patrule de jandarmi și patrule în sistem integrat, ce au acționat pe linia menținerii ordinii și liniștii publice.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *