News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Jocuri distractive pentru tine și prietenii tăi Jocuri distractive pentru tine și prietenii tăi
Please follow and like us:
Pin Share

Unele dintre cele mai surprinzătoare activități amuzante implică înainte de toate, un grup de prieteni care se simt bine în pielea lor atunci când sunt cu tine. Câteva accesorii vă completează totuși frumoasa experiență.

Dacă tot ce aveți pregătit pentru o întâlnire plină de amuzament este un pachet de cărți, atunci puteți începe cu Spoons. Pentru a-l pune în practică, mai aveți nevoie și de… linguri, bineînțeles; cu una mai puțin decât numărul jucătorilor. Cel care face cărțile va da fiecărui jucător patru la număr și va începe jocul alegând o carte din pachet. Dacă aceasta se potrivește cu una dintre cele din mână, conform cifrei/numărului, jucătorul o păstrează și la fel vor face toți ceilalți. Acest lucru continuă până când un jucător a adunat patru din același rang. Apoi, vor încerca să apuce discret o lingură înainte de toți ceilalți. Jucătorul care nu apucă o lingură iese afară și jocul continuă până când va fi un câștigător.

Dacă tot ce aveți la îndemână este un smartphone – câte unul fiecare – aveți suficient pentru a vă lansa în aventuri provocatoare, care vin și cu premii. Când totul este împărțit în categorii, cum ar fi Jocurile săptămânii, Cele mai populare sau Ce ți s-ar potrivi mai bine, este mai ușor să găsești jocurile pe care îți dorești să le încerci, să nu te întorci la cele pe care le-ai jucat deja.

Cu Freeze Dance, începeți o petrecere cu dans. Vă puteți da seama voi între voi cine are cele mai bune mișcări sau cine nu se pricepe absolut deloc. Pe lângă toate acestea, aveți grijă să vă asigurați că vă opriți, adică „înghețați” atunci când se oprește muzica. Pentru acest joc, pe lângă un smartphone, veți avea nevoie de un playlist divers și de o boxă cu bas de calitate.

Pentru jocul numit Wikipedia, începeți cu o conexiune bună la internet. Una dintre persoane accesează wikipedia.com și cere tuturor să acceseze o pagină aleatorie. Apoi desemnează pe cineva să aleagă un cuvânt. Ca următor pas, fiecare persoană trebuie să ajungă la pagina Wikipedia asociată cu acel cuvânt făcând click doar pe link-urile din Wikipedia. Cine ajunge primul acolo, câștigă.

Când tu și prietenii tăi preferați să întreprindeți un joc amuzant doar cu un creion și hârtie, Șarade e primul care v-ar antrena pe toți la maxim. Separați-vă grupul în două echipe. Notați lucruri sau nume de persoane pe bucăți de hârtie și adăugați-le într-un bol. Un jucător din prima echipă va alege un bilețel și va prezenta acel cuvânt grupului fără să scoată nicio vorbă, doar prin mimă. Dacă echipa ghicește cu succes, obține un punct. Rând pe rând, veți vedea cine este cel mai expresiv, chiar și atunci când este limitat în acest fel.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *