News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Zeci de mii de clătite vor putea fi consumate de arădenii care aleg să-şi petreacă ultimul sfârşit de săptămâna din luna iulie la Moneasa. Staţiunea găzduieşte în perioada 31 iulie-1 august cea de a zecea ediţie a Festivalului Clătitelor. La evenimentul organizat de Primăria Moneasa, Staţiunea Moneasa, Consiliul Judeţean Arad şi Centrul Cultural Judeţean Arad, participanţii vor avea ocazia să se înfrupte din cel puţin 20 000 de clătite, anunţă organizatorii. „Anul acesta este ediţie aniversară şi suntem pregătiţi pentru cifra de 20010 clătite. Regăsim aici şi un nou record şi cea de-a zecea ediţie, aşa că îi invit pe arădeni să vină şi să guste clătite înzecite”, a spus Zoli Lovas, directorul festivalului, prezent într-o conferinţă de presă pe această temă, alături de vicepreşedintele CJA, Cristian Drăgan, directorul Centrului Cultural Judeţean, Ana Maria Dumitrean, directorul SC Moneasa SA, Marcel Grec, şi primarul comunei Moneasa, Terentie Condea.
La fel ca în fiecare an, în staţiune sunt aşteptaţi mii de turişti din Arad, dar şi din judeţele vecine, festivalul fiind cea mai mare manifestare estivală din Regiunea de Vest. Pe lângă clătite, organizatorii le-au pregătit turiştilor şi programe artistice, concursuri şi tombole cu multe premii surpriză. De asemenea, cei prezenţi vor avea parte şi de clătite gătite de reprezentanţi ai primăriilor, dar şi de politicieni, ziarişti, turişti şi specialişti bucătari.
Festivalul va avea la această ediţie, pentru prima dată, un stand în care mai marii Consiliului Judeţean Arad vor pregăti „clătite judeţene”.www

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.