News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

400x400

“Poți să bei cât cheltui eu?” Aceasta este provocarea lansată de Galleria Arad printr-o campanie derulată în intervalul 15-31 mai 2014.

La fiecare 30 de lei cheltuiți în oricare dintre magazinele din incinta Galleria Arad sau 60 de lei cheltuiți în Cora, primești o bere gratis; doza sau halbă, în funcție de ce preferi tu.

“ E soare, e cald, și o bere e tocmai potrivită. Galleria Arad pune la dispoziția participanților în campanie, adică clienților mall-ului, 6000 de doze de bere Bergenbier și 4000 de beri la halba. Precum și în campaniile anterioare, arădenii trebuie să se adreseze colegilor de la info-point-urile mall-ului cu bonul fiscal, în baza căruia vor primi vouchere pentru ridicarea dozei/dozelor sau halbei/halbelor, în funcție de valoarea cumpărăturilor efectuate”, afirmă Judit Antal, PR&Events Manager.

Berea poate fi ridicată atât de la etajul II al mall-ului, lângă Scena Talentelor cât și de pe platoul exterior al Galleria Arad unde  vă așteaptă o terasă amenajată cu grătare, mititei și alte bunătăți.

Mai mult, Galleria Arad organizează în aceeași perioadă și momente artistice susținute de  ansamblul cultural “Cununița” UVVG Sântana, sâmbătă, 17 mai, orele 19:00 – 20:00, la Scena exterioară și un spectacol folcoric susținut de Ștefan Muntenaș, vineri, 23 mai, de la orea 19:00 la Scena Talentelor.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *