News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Ieri, 31 august 2010, a fost inaugurată alimentarea cu apă a localităţii Sâmbăteni. Valoarea totală a investiţiei se ridică la 1.759.078 lei, banii necesari pentru această lucrare fiind alocaţi din fonduri de la Guvern, prin Ordonanţa nr 7/2006 pentru implementarea Programului de dezvoltare a infrastructurii rurale.

Frontul de captarea a apei s-a făcut la Ghioroc, aducţiunea Ghioroc – Sâmbăteni măsurând 4,2 km. Reţeaua de distribuţie de care vor beneficia locuitorii din localitate este de 14 km.

“Vorbim azi de un proiect finalizat, de care vor beneficia 1800 de locuitori din Sâmbăteni. Vom continua seria de investiţii în zonă, prin includerea localităţii în Masterplanul apă-canalizare al judeţului Arad. Astfel, se va face o staţie de pompare a apelor uzate, precum şi o nouă reţea de canalizare de 7,2 km” a afirmat Nicolae Ioţcu, preşedintele CJArad.

“Este o mare realizare pentru noi, ne bucurăm nespus de mult că am reuşit să aducem apa în casele din Sâmbăteni. Ţinem să mulţumim tuturor celor care ne-au sprijinit, în special Consiliului Judeţean Arad şi sperăm ca toate investiţiile viitoare să se desfăşoare în condiţii la fel de bune”, a afirmat Nicoară Petru, primarul comunei Păuliş.

Watch live streaming video from newsarad at livestream.com

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *