News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

LEGEA PRIVIND VANZAREA PRODUSELOR IN ROMANIA VA FI SCHIMBATA. CE VOR FI OBLIGATE SA FACA TOATE MAGAZINELE LEGEA PRIVIND VANZAREA PRODUSELOR IN ROMANIA VA FI SCHIMBATA. CE VOR FI OBLIGATE SA FACA TOATE MAGAZINELE
Please follow and like us:
Pin Share

Legea privind vânzarea produselor în România va fi schimbată. Astfel, magazinele vor fi obligate să-ţi schimbe, la cerere, obiectul cumpărat. În prezent, magazinele, cu excepţia celor online, nu sunt obligate să preschimbe, la cerere, produsele cumpărate.

„Orice reparare sau înlocuire a produselor va fi făcută în cadrul unei perioade rezonabile de timp, stabilită de comun acord, în scris, între vânzător şi consumator, luându-se în considerare natura produselor şi scopul pentru care acesta a solicitat produsele. Perioada de timp nu poate depăşi 15 zile calendaristice de la data la care cumpărătorul, după caz, a adus la cunoştinţă vânzătorului lipsa de conformitate a produsului, sau a predat produsul vânzătorului sau persoanei desemnate de acesta pe baza unui document de predare – primire. Vânzătorul are aceleaşi obligaţii pentru produsul înlocuit ca şi pentru produsul vândut iniţial”, se arată în proiectul de ordonanţă, citat deeconomica.net. 

Sursa: antena3.ro

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *