News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Leo Iorga, în scaun cu rotile la concertul organizat în memoria lui Teo Peter Leo Iorga, în scaun cu rotile la concertul organizat în memoria lui Teo Peter
Please follow and like us:
Pin Share

La concertul organizat în weekend în memoria lui Teo Peter, prietenii și foștii colegi ai rockerului ucis într-un accident de mașină în 2004 n-au plâns doar pentru pierderea de acum 15 ani, ci și pentru Leo Iorga, care și-a făcut apariția pe scenă în scaun cu rotile.

“N-am vrut ca lumea să mă compătimească, dar n-am putut să-mi refuz colegii”, a părut să se scuze Leo, care a ieșit pentru câteva ore din spital, ca să fie alături de colegii de la Compact b și de toți ceilalți muzicieni adunați la Arenele Romane din București, pentru a cânta în memoria lui Teo Peter. Slăbit de boală și așezat în scaunul cu rotile la care l-a condamnat a treia operație suferită anul acesta, la un picior (după alte două la singurul său plămân), Leo a înduioșat până la lacrimi întreaga audiență când a-nceput să cânte refrenul pe care vocea lui l-a făcut nemuritor: “După ani și ani mă voi întoarce/După ani și ani sigur voi veni/ După ani și ani vom fi împreună din nou/ Primul nostru gând ne va regăsi plângând”. Alături de el s-au aflat prietenii săi sinceri, care au înțeles că, dincolo de certurile iscate pe orgolii și “ciolan” dintre cele două tabere desprinse din vechiul Compact, există, totuși, prietenii adevărate: Dan Bittman (Holograf), Bogdan “Bodo” Marin (Proconsul), Mihai “Miță” Georgescu (Bere Gratis) și colegii săi din trupa Compact b.

“Poate n-aș fi apărut pe scenă, dacă atâți oameni nu ar fi decis să respecte însemnătatea momentului, aducerea aminte de Teo”, a spus Leo, care a fost adus la spectacol de soție și de băieții lui. Cântărețul de 54 de ani a fost impresionat de cât de multă lume a răspuns apelului de a-l comemora pe Teo – pe scenă au mai urcat Bosquito, Emeric Imre, Iris,Aurel Tămaș, Ovidiu Anton și Navi -, dar și de rugăciunile înălțate spre cer de colegii săi de breaslă.
Sursa: libertatea.ro

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *