News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Lidl te surprinde cu delicii ca-n Mexic Lidl te surprinde cu delicii ca-n Mexic
Please follow and like us:
Pin Share

De joi, 23 februarie, jalapeños, sosul taco și multe alte preparate mexicane se reunesc în toate magazinele Lidl din țară. Petrece și tu în stil mexican alături de cei dragi cu produsele din gama El Tequito.

Faimoșii ardei iuți jalapeño (3.99 lei) se numără printre produsele care aduc deliciul bucătăriei mexicane. De joi, sunt disponibili în Săptămâna Mexicană de la Lidl, gata feliați, pentru ca tu să îi poți servi cu file din piept de pui (6.99 lei) sau să îi adaugi peste pizza chili con carne (5.99 lei), pentru un plus de savoare.

Pregătește-ți un wrap mexican cu ajutorul lipiilor (4.99 lei/6 buc.) cu roșii, spanac sau usturoi, ori cu lipiile multicereale (4.99 lei/6 buc). Poți adăuga ingrediente precum fasole Kidney picantă (2.49 lei) și îl poți servi alături de o bere cu aromă de tequila (11.99 lei/4×0,33L).

În Săptămâna Mexicană vei găsi la Lidl și sirop de agave bio (8.99 lei), pe care îl poți folosi pentru îndulcirea băuturilor sau pentru prepararea dulciurilor. Din gama El Tequito fac parte și cremele de fructe (4.99 lei), pe care le poți servi dimineața, alături de un pahar din băutura mexicană din mere, fructe de cactus și lămâie (3.99 lei/1L).

Surprinde-ți prietenii cu o gustare pe cinste și pregătește-te cu tortilla chips cu sos dip, Fiesta Arriba (15.99 lei) și cu tortilla chips (3.99 lei) cu aromă de chilli dulce, burrito sau salsa jalapeño. Le poți combina cu sos dip (4.79 lei) și poți petrece în stil mexican alături de cei dragi.

Vino și tu în Săptămâna Mexicană, începând cu 23 februarie, în toate magazinele Lidl din țară!

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *