News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

"LocoMotiva verde" a ajuns la ultima etapa "LocoMotiva verde" a ajuns la ultima etapa
Please follow and like us:
Pin Share

LocoMotiva verde, acțiune demarată în data de 02.06.2015 în localitățile Gurahonț – județul Arad și Făget – județul Timiș, se apropie de marea finală. Astăzi, 5 iunie, chiar de Ziua Mediului, cele două grupuri de cicliști vor ajunge în Arad și Timișoara, pentru a lua parte la ultima etapă a acțiunii, care va culmina cu întâlnirea acestora la limita dintre județele Arad și Timiș, între localitățile Vinga și Orțișoara, de-a lungul drumului european E671.

Acțiunea este organizată de mai multe asociaţii non-guvernamentale din judeţul Arad şi Timiş, cu participarea APM Arad, APM Timiș, Parcul Natural Lunca Mureșului și cu larga concurență a administrațiilor publice locale, fiind un eveniment-satelit în cadrul „Săptămânii Verzi” a Comisiei Europene. Evenimentul are ca scop promovarea „Săptămânii verzi”, valorilor naturale, infrastructurii verzi, spațiilor veri și serviciilor ecosistemelor.

Activitatea de mâine, 05.06.2015, a LocoMotivei verzi se va desfășura astfel:

Arad – demararea activității la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Arad, orele 09:00. După acțiunea de plantare a unui arbust și a unui panou informativ grupul de cicliști va porni spre localitățile Șagu și Vinga și la limita de județ, unde vor ajunge în jurul orelor 11:00, 12:30 și 13:30.

Timișoara – demararea activității la locomotiva etalată pe Bd. Republicii lângă stația de benzină MOL, orele 09:00. După acțiunea de plantare a unui arbore și a unui panou informativ grupul de cicliști va porni spre localitățile Sânandrei și Orțișoara și la limita de județ, unde vor ajunge în jurul orelor 11:00, 12:30 și 13:30.

Mai multe informații despre acțiunea noastră găsiți pe pagina de facebook aacesteia, unde găsiți și imagini despre etapele parcurse până în acest moment.

Îi așteptăm pe toți cei dornici să se alăture inițiativei noastre la cele două locații de plecare, sau pe traseul parcurs de LocoMotiva verde.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *