News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Lotul echipei FC UTA de fotbal feminin a beneficiat în perioada 13-18 februarie de un cantonament de pregătire în staţiunea Moneasa.

Preşedintele AJF Arad şi managerul echipei, Vasile Rad, au asigurat  fetelor pregatite de Gheorghe Cameniţă şi prof.Adriana Inăuan  condiţii excelente de cazare la hotelul Parc din staţiunea arădeană.

Patru antrenamente zilnice prin nămeţi uriaşi, program impus de cei doi tehnicieni a constituit ceva neobişnuit pentru majoritatea dintre fotbaliste, aşa că , în ultimele trei zile cel de-al patrulea antremanent  fizic s-a transformat în pregătire teoretică.

Cel mai aşteptat moment al fiecărei zi a fost clipele petrecute în bazinul de recuperare şi sauna din incinta hotelului.

Din păcate , din cauza vremii, nu a fost posibilă folosirea terenului de fotbal din comună,urmand ca până la începerea returului, la revenirea în Arad, pregătirea să continue pe terenul sintetic Sega.

La Moneasa au urcat: Doroti,Magocs,Anutescu,Pirv,Haida,Chis,Lihet,Banda,Danciu,Crisan,Sala,Szas,Koppandi,Haica, Lauruc si Mihutiu.

Din lot mai fac parte,Meszaros,Lupsa,Mladin,Balaj, Vosloban si Bulz, acestea ,din motive diferite, neputand beneficia de cantonamentul de la Moneasa

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *