News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

afis Manifest pentru sanatatea pamantului 2014 mic

Consiliul Județean Arad, Centrul Cultural Județean Arad, Inițiativa Ecologistă Europeană și Pro Familia organizează cea de-a doua ediție a evenimentului cultural-ecologist “Manifest pentru sănătatea pământului”.

Ediția din acest an își propune să scoată în evidență  inventivitatea și talentul elevilor din școlile arădene, atât pe partea de proiecte ecologiste cât și pe partea artistică. Un alt obiectiv urmărit de  organizatori este  descoperirea talentelor artistice din judeţul Arad, dar și stabilirea unei modalităţi prin care să îi reunească pe arădenii pentru care grija asupra mediului și pentru valorile adevărate reprezintă o preocupare de zi cu zi.

Sâmbătă, 14 iunie a.c. şi duminică, 15 iunie a.c., în spaţiul primitor al Centrului Cultural Judeţean Arad (str. G. Bariţiu, nr. 16) începând cu orele 19.oo se va desfăşura finala concursului din cadrul evenimentului cu participarea celor mai valoroase echipaje eco. Publicul arădean este invitat astfel să participe la spectacolul artistic susţinut de membrii echipajelor şcolare, precum şi de alţi artişti.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *