News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Organizaţia Judeţeană a Femeilor Social Democrate împreună cu Organizaţia Orăşenească PSD Ineu au desfăşurat astăzi o acţiune inedită pentru celebrarea a 161 de ani de la naşterea poetului Mihai Eminescu.

Cu prilejul aniversării naşterii poetului Mihai Eminescu, femeile social-democrate arădene, cu sprijinul Organizaţiei Teritoriale PSD Oraşul Ineu, reprezentată de preşedintele acesteia, dl. Ioan Rada, şi al preşedintelui PSD Arad Dorel Căprar, au fost gazda unui grup de copii preşcolari din oraşul Ineu. Aceştia au participat la o lecţie deschisă având ca temă personalitatea şi opera lui Mihai Eminescu, prezentare susţinută de prof. Eugenia Groşan, secretarul executiv al Organizaţiei Judeţene de Femei PSD.

 La finalul manifestării  toţi copii prezenţi au primit cadouri şi au vizionat un film de animaţie la Cinema City. „A fost o bucurie la fel de mare şi pentru noi ca şi pentru cei mici să petrecem această zi împreună. Sper să putem relua şi pe viitor astfel de acţiuni pentru a aduce o bucurie copiilor, cu atât mai mult cu cât, din totalul de 28 de copii care au participat astăzi la această acţiune însoţiţi de educatoarele lor., ne-au fost alături şi 11 preşcolari aflaţi în plasament la o casă de tip familial din oraşul Ineu” a declarat Alexandra Braica, preşedinta Organizaţiei Judeţene de Femei a Partidului Social Democrat Arad.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *