News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Mihai Fifor: Iohannis fuge ca un laș Mihai Fifor: Iohannis fuge ca un laș
Please follow and like us:
Pin Share

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a scris, pe Facebook, că preşedintele Klaus Iohannis se teme de PSD, acesta fiind principalul motiv pentru care refuză să participe la dezbatere cu Viorica Dăncilă.

„După ce a încasat-o de la Ponta, Iohannis n-a mai intrat niciodată în ring cu cineva de la PSD. A căpătat o fobie față de PSD, o stare patologică de frică obsedantă față de acest partid. De aceea atacă PSD. Ca să își facă curaj. Dar are curaj să se bată cu PSD doar când PSD nu e de față. Are curaj doar când nu e nimeni care să îi dea o „palma” usturatoare sau să îi pună întrebări. Nu vine la dezbatere pentru că știe că nu are cum să câștige. Nu are ce să prezinte oamenilor. Raportul său de activitate este doar o pagină goală, pentru ca asa este si mandatul sau”, a scris, marți, pe Facebook, Mihai Fifor.

Mihai Fifor a punctat că șeful statului nu are răspunsuri la întrebările despre casele sale și fuge ca un laș.

„Nu poate spune de ce nu a renunțat la imunitate așa cum a promis! Nu are nimic bun de arătat, dar are multe lucruri rele de ascuns. De aceea fuge ca un laș, nu doar de o dezbatere cu PSD, ci de orice răspundere publică”, conchide Mihai Fifor.

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *