News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Mihai Fifor: „Ludovic Orban amenință că va anula creșterea pregătită de PSD” Mihai Fifor: „Ludovic Orban amenință că va anula creșterea pregătită de PSD”
Please follow and like us:
Pin Share

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, atrage atenția asupra programului de guvernare al celor de la PNL. Mihai Fifor susține că cei plătiți cu salariul minim pe economie nu vor mai avea parte de majorările salariale promise începând cu 1 ianuarie de către PSD, subliniind că „în programul PNL de guvernare scrie negru pe alb că aceste majorări au fost „exagerate”.

„Cei de la PNL vă dau asigurări că vă va fi mai bine în guvernarea lor. Ia să vedem…

În România sunt 1,3 milioane de români plătiți cu salariul minim pe economie, care a crescut 55% în guvernarea PSD.

Mai sunt cei cu studii superioare sau cei din construcții, pentru care salariul minim aproape s-a dublat sau s-a triplat.

În programul PNL de guvernare scrie negru pe alb că aceste majorări au fost „exagerate”. Iar Orban amenință că va anula creșterea pregătită de PSD pentru 1 ianuarie.

Deci, cum vă sună asta celor plătiți la salariul minim? Vă va fi mai bine sau mai rău în guvernarea PNL?

Cred că nu mai aveți dubii la votul din noiembrie. Viorica Dăncilă, candidatul PSD, este singurul care se opune acestui plan. Toți ceilalți candidați sunt susținuți de partide care votează Guvernul lui Iohannis!”, a scris Mihai Fifor pe Facebook.

 

Sursa: antena3.ro

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *