News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Ministerul Dezvoltării a achitat facturi de peste 12 milioane de euro. Arad n-a primit niciun leu Ministerul Dezvoltării a achitat facturi de peste 12 milioane de euro. Arad n-a primit niciun leu
Please follow and like us:
Pin Share

Ion Ștefan, ministrul lucrărilor publice, dezvoltării și administrației, a semnat, joi, 7 noiembrie, 117 ordonanțări la plată, în valoare de peste 12,3 milioane de euro,  pentru proiecte derulate prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020.

Sumele (din FEDR și cofinanțare din bugetul de stat) sunt destinate firmelor private, unităţilor administrativ-teritoriale (UAT), instituțiilor publice şi Agenţiilor de Dezvoltare Regională (ADR), pentru decontarea cererilor de rambursare și de plată depuse la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației.

„Am spus că am ca prioritate să urgentăm și să fluidizăm depunerea cererilor de rambursare și de plată a tuturor facturilor restante pentru lucrările şi investiţiile făcute prin programele coordonate de minister, iar suma de 12,3 milioane de euro din POR reprezintă doar o primă tranşă. Plăţile vor continua şi în zilele următoare pentru că interesul nostru este să ajutăm beneficiarii să-şi continue şi să finalizeze investiţiile demarate”, a precizat ministrul Ion Ştefan.

Astfel, au fost aprobate ordonanțări pentru beneficiari din București, Deva, Oravița, Tăuții Măgherăuș, Argeș, Sinaia, Focșani, Bezdead, Făgăraș, Iași, Cisnădie, Piatra Neamț, Dolj, Oradea, Cluj-Napoca, Caracal, Reșița, Lungești, Mehedinți, Vrancea, Zalău, Bicaz, Buhuși, Miercurea Ciuc, Roșiorii de Vede, Bratovoești, Călan, Bistrița, Târgoviște, Luduș și Lungești.

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *