News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Ministrul Vela anunță închiderea punctului de frontieră Nădlac 2 Ministrul Vela anunță închiderea punctului de frontieră Nădlac 2
Please follow and like us:
Pin Share

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunțat, în ședința de Guvern, că va închide punctul de frontieră Nădlac 2 pentru transportul de persoane.

„Pentru varianta Nădlac 2, vom separa și vom rezerva aici pentru traficul de marfă. Vom devia autoturismele spre alte puncte de frontieră. De asemenea, în următoarea Ordonanță Militară, vom da o prevedere prin care să eliminăm chestionarul ce trebuie completat de șoferii care sunt în tranzit rutier spre Bulgaria și Turcia”, a declarat Marcel Vela.

La ora 18 o să am o discuție cu ministrul de interne de partea maghiară, astfel încât să separăm traficul de marfă de pe culoarul verde și autoturismele să le reorientăm spre alte puncte de trecere a frontierei, fie Nădlac 1 fie ceea ce optează partea maghiară, în sensul în care vom elibera punctul Nădlac 2 strict pentru marfă” a mai declarat Marcel Vela.

”Mi se pare o idee bună de a separa transportul rutier de cel marfă, purtați discuții cu partea maghiară” a concluzionat primul ministru Ludovic Orban.

min.10,30

admin

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *