News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Nu a mai rezistat. Ioan Cristina și-a dat demisia din funcția de co-președinte PNL Arad Nu a mai rezistat. Ioan Cristina și-a dat demisia din funcția de co-președinte PNL Arad
Please follow and like us:
Pin Share

În urmă cu puțin timp am primit un mesaj din partea biroului de presă al Partidului Liberal Arad prin care am fost anunțați de noua hotărâre a senatorului Ioan Cristina, dealfel o persoană aproape invizibilă în peisajul politic arădean.

”Domnul Ioan Cristina și-a dat demisia din funcția de co-președinte al PNL Arad. Începând de astăzi PNL Arad va funcționa cu un singur președinte, în persoana domnului Gheorghe Falcă. Domnul Ioan Cristina va ocupa funcția de prim-vicepreședinte al PNL Arad”

Nu cunoaștem oficial motivele acestei demisii dar se poate afirma  că filiala arădeană stă pe un mic butoi de pulbere, după alegerile pentru desemnarea candidatului de președinte al CJA.

Putem spune că filiala PNL de la Arad este prima, sau printre primele, care a infăptuit dorința celor de la centru, un singur președinte de filială. Astfel prin persoana atotputernicului Gheorghe Falcă filiala PNL Arad își va duce drumul spre liberalismul propovăduit de Alina Ghorghiu și Vasile Blaga.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *