News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Numărul persoanelor care s-au înscris la ”Rabla pentru electrocasnice” a depăşit 155.000 Numărul persoanelor care s-au înscris la ”Rabla pentru electrocasnice” a depăşit 155.000
Please follow and like us:
Pin Share

Peste 155.000 de persoane s-au înscris în Programul „Rabla pentru electrocasnice”, iar începând de vineri aceştia vor putea să-şi rezerve voucherele pentru primele trei categorii de produse, a declarat, joi, ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Barna Tanczos, cu ocazia unei vizite efectuate în judeţul Constanţa.

„Sunt peste 155.000 de persoane care s-au înscris la „Rabla pentru electrocasnice”. Până astăzi (joi, n.r.), la ora 24:00, aceste înscrieri pot fi efectuate şi invit potenţialii beneficiari să folosească această zile. Vineri, începem cu primul lot de aparatură electrocasnică la care se alocă voucherele pentru maşinile de spălat rufe, maşinile de spălat vase şi apartură frigorifică. Vom putea aloca peste 70.000 de vouchere pentru cele trei categorii. Există un buget de 30 de milioane (de lei, n.r.) pentru această primă etapă şi invităm beneficiarii să-şi rezerve voucherele începând de mâine (vineri, 21 mai 2021, n.r.)”, a afirmat ministrul de resort.

Programul „Rabla pentru electrocasnice” – sesiunea 2021 a debutat pe data de 14 mai, cu perioada de înscriere a persoanelor fizice, timp de o săptămână.

La sesiunea din acest an, modalitatea de accesare a programului a fost revizuită, astfel încât persoanele fizice să poată beneficia de oportunitatea de a se înscrie şi de a obţine unul sau mai multe vouchere.

Bugetul alocat ediţiei din acest an a programului „Rabla pentru electrocasnice” este de 75 milioane de lei, aproape dublu faţă de sesiunea din 2019, când a fost alocată suma de 40 de milioane de lei. AGERPRES

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *