News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

O FEMEIE DIN ARAD A FOST BĂTUTĂ DE FOSTUL SOŢ PÂNĂ A AJUNS ÎN STARE DE INCONŞTIENŢĂ

Local 18 februarie 2011 admin 0

Please follow and like us:
Pin Share

Miercuri, 16 februarie a.c.,  dispecerul de serviciu din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad a fost sesizat,  pe numărul unic de urgenţă 112, de către A. Claudia, despre faptul că este agresată de fostul soţ care a început să o lovească cu o coadă de mătură..

În urma sesizării un echipaj de jandarmerie s-a deplasat imediat la faţa locului, prinzându-l în flagrant pe K. Ludovic de 43 de ani din Arad, care pe fondul consumului excesiv de alcool şi în urma unor discuţii avute în contradictoriu cu fosta soţie, i-a aplicat mai multe lovituri, cu o coadă de mătură, în zona capului, până  când a adus-o în stare de inconştienţă.

Jandarmii au solicitat l-a faţa locului o ambulanţă pentru a-i acorda victimei primul ajutor şi îngrijiri medicale de specialitate.

Victima a depus o plângere prealabilă de punere în mişcare a acţiunii penale faţă de K. Ludovic, pentru săvârşirea infracţiunii de „lovirea sau alte violenţe”.

Jandarmii i-au întocmit bărbatului actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de „lovirea sau alte violenţe”.

Dosarul cu actele premergătoare începerii urmăririi penale va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru continuarea cercetărilor.

Cetăţenii care sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale ( furturi, tâlhării, loviri, ameninţări etc.) sau sunt victimele unor astfel de fapte, pot solicita sprijinul jandarmilor la orice oră din zi şi din noapte, apelând numărul unic de urgenţă 112, sau direct la dispeceratul  Jandarmeriei Arad, la numărul de telefon 0257/514900.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *