News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

O handbalista de la HCM Baia Mare  a fost talharita in fata casei O handbalista de la HCM Baia Mare  a fost talharita in fata casei
Please follow and like us:
Pin Share

Timeea Tătar, handbalistă la HCM Baia Mare, campioana en-titre a României, a fost atacată de un hoţ chiar în faţa casei. Tâlharul a lovit-o pe sportivă în cap şi a încercat să-i fure geanta. Handbalista a ajuns la spital, din fericire medicii spun că este în afara pericolului.

Timeea Tătar, componentă a campioanei României la handbal feminin, HCM Baia Mare, a fost atacată marţi seara de un hoţ, chiar în faţa casei sale. Sportiva a fost atacată şi lovită din spate de un individ care se pare intenţiona să îi fure geanta de pe umăr.

Norocul handbalistei a fost câinele din curte, care a început să latre iar individul s-a speriat şi a fugit, astfel că nu a apucat să fure nimic. Timeea Tătar a fost dusă de părinţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare unde a primit îngrijiri medicale.

Poliţiştii au audiat-o pe sportivă şi încearcă acum prinderea tâlharului.
Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/o-handbalista-celebra-de-la-campioana-romaniei-atacata-si-lovita-de-un-talhar-chiar-in-fata-casei_207383.html#ixzz3U4qnA28I

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *