News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Om de afaceri din Sibiu, găsit mort în pădurea Băneasa, din București Om de afaceri din Sibiu, găsit mort în pădurea Băneasa, din București
Please follow and like us:
Pin Share

Omul de afaceri din Sibiu, Alexandru Coman, era dat dispărut din octombrie 2021, iar rudele l-au căutat inclusiv la mănăstiri. El a fost găsit, decedat, în pădurea Băneasa, din București.

Alexandru Coman a dispărut la sfârşitul lunii octombrie a anului trecut, iar rudele şi prietenii au cerut ajutorul Poliţiei, dar şi al oamenilor, printr-o postare pe Facebook, pentru a-l găsi.

Timp de trei luni, nimeni nu a ştiut unde se află omul de afaceri din Sibiu.

Alexandru Coman, sibianul stabilit de câțiva ani în București, a fost descoperit spânzurat în capitală, pe strada Trifești din Sectorul 1, relatează G4Media. Potrivit acestor surse, Coman fost găsit în proximitatea căii ferate și se afla într-o stare avansată de putrefacție.

Potrivit anunțului postat pe site-ul Poliției Române, atunci când s-a semnalat dispariția sa, Alexandru Coman a plecat în data de 21 octombrie, în jurul orei 10:30, de la locuința în care locuiește fără forme legale, din București, de pe strada Smaranda Brăescu.

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *