News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Patru români, urmăriți general și internațional, au fost depistați la frontieră Patru români, urmăriți general și internațional, au fost depistați la frontieră
Please follow and like us:
Pin Share

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac au depistat şi predat unor echipe de poliţişti, patru persoane, toţi bărbaţi, cetăţeni români, care figurau în bazele de date ca fiind urmăriţi general şi internaţional. Pe numele lor fiind emise mandate europene de arestare, respectiv mandate de executare a pedepsei cu închisoarea emise de autorităţile din Belgia şi România.

Ieri, în jurul orei 17.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak, s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind pe ruta Germania – România cu nu mijloc de transport internaţional, cetăţeanul român Constantin L., în vârstă de 32 de ani.

Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 3 ani şi 4 luni pentru săvârşirea unei infracţiuni la regimul circulaţiei.

La sfârşit de săptămână, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nadlac II – Csanadpalota, au depistat trei cetăţeni români, urmăriţi general şi internaţional, aceştia fiind căutaţi de autorităţile române şi belgiene pentru săvârşirea de infracţiuni pe teritoriul Uniunii Europene.

Pe numele persoanelor în cauză, cu vârste de 26 şi 27 de ani, erau emise mandate europene de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni contra ordinii şi siguranţei publice, infracţinii de furt şi infracţiuni contra proprietăţii în Belgia şi România.

 

În toate cazurile, persoanele au fost predate unor echipe operative din cadrul I.P.J. Arad în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *