News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

PDL Arad demonstrează că poate depăşi orice limită a bunului simţ. Într-o luare de poziţie în presa locală, pedeliştii au acuzat liderii USL că fac presiuni asupra mass-media. Cine a ajuns să apere libertatea de exprimare a presei? Tocmai cei care se străduiesc cel mai mult să o limiteze.  Liderii locali ai PDL încearcă de ani de zile să reducă la tăcere orice voce critică din zona presei. Telefoanele de presiune ale lui Gheorghe Falcă, pe ton răstit sau cu multe reproşuri, sunt celebre: cu siguranţă, nu le-a ratat niciun ziarist cu personalitate, fie el redactor, şef de redacţie, director sau patron de presă. În schimb, cei de la PDL sunt gata să cumpere tăcerea sau complicitatea ziarelor şi televiziunilor cu sume generoase din banii publici, ori de câte ori libertatea editorială cedează în faţa nevoii de publicitate. PDL este singurul partid politic din Arad care analizează de ani buni în cadrul conducerii schimbările de management în mass-media locale şi încearcă să le influenţeze.

Vorbesc despre libertatea presei susţinătorii lui Traian Băsescu, cel care a consacrat pentru ziarişti termeni ca „găozari”, „ţigancă împuţită”, „tonomate” etc. Vorbesc liderii unui partid care transmite recomandări ferme cu privire la posturile TV care trebuie urmărite şi cele care trebuie ignorate.

Tot liderii PDL Arad au tupeul să facă aprecieri cu privire la cine îi dirijează pe liderii USL, Victor Ponta şi Crin Antonescu. „Atacurile la adresa liderilor USL vin pentru că aceştia au refuzat obedienţa faţă de Traian Băsescu. În schimb, această condiţie de obedienţă a fost preluată fără rezerve de PDL, care a pus preşedinte de partid cea mai jalnică marionetă din istoria recentă a României, Emil Boc. Asta nu ar fi o problemă, dacă marioneta Boc nu ar fi şi primul ministru al României, un executant fără rezerve şi fără scrupule a planurilor diabolice ale lui Traian Băsescu. La Arad, avem acelaşi scenariu cu un preşedinte-marionetă, Gheorghe Seculici, care ar vrea să candideze pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, dar nu este lăsat de Gheorghe Falcă şi Nicolae Ioţcu. Observăm că demagogia celor de la PDL efectiv nu mai are limite” a spus Dorel Căprar, preşedintele PSD Arad.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *