News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Conducerea echipei UTA este deocamdată în stand-by în ceea ce priveşte semnarea contractului cu atacantul Cătălin Bucur, toate acestea până la aflarea situaţiei jucătorului. Acesta ar putea fi declarat jucător liber de contract în cazul în care echipa Arieşul Turda decide să se retragă din campionat.
După ce s-au antrenat în ultima perioadă sub comanda lui Roland Nagy şi Dan Stupar, situaţia jucătorilor Manea şi Dubeştean de la Gloria Arad, ar putea fi rezolvată în această iarnă. Ei au primit undă verde de la antrenorul bătrânei doamne, negocierile urmând să fie făcute între oficialii celor două grupări arădene.

 

Vacanţa se încheie

Lotul echipei UTA se va reuni pe data de 9 ianuarie la ora 10.30, după care vor urma 2 săptămâni de pregătire pe plan local cu 2 meciuri amicale stabilite pe data de 14 şi 21 ianuarie. De asemenea,  în zilele de 12 şi 13 ianuarie va avea loc si vizita medicală a sportivilor. În data de 22 ianuarie se va pleca în cantonamentul de iarnă de la Moneasa. UTA se va caza conform tradiţiei la Hotel Parc, unde fotbaliştii vor beneficia de cele mai bune conditii de cazare si refacere. Revenirea la Arad va avea loc dupa 12 zile, in data de 3 februarie 2012. Vor urma o serie de meciuri de verificare din 2 in 2 zile.

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.