News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Percheziții de amploare în Arad și alte 35 de județe, la mai multe firme de pariuri Percheziții de amploare în Arad și alte 35 de județe, la mai multe firme de pariuri
Please follow and like us:
Pin Share

Zeci de percheziții în Capitală și 36 de județe din țară au loc la punctele de lucru ale unei societăți de pariuri și jocuri de noroc care a folosit, timp de trei ani, programe de calculator fără licență.

Potrivit Poliției Române, polițiștii fac 59 de percheziţii la sediul social și punctele de lucru ale unei societăți comerciale de pariuri și jocuri de noroc, conform Mediafax.

Perchezițiile au loc în Bucureşti și în județele Ilfov, Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bistrița Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Caraș Severin, Cluj, Călărași, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vâlcea și Vrancea.

„În cauză, sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de reproducere neautorizată pe sisteme de calcul a programelor pentru calculator în oricare dintre următoarele modalităţi: instalare, stocare, rulare sau executare, afişare ori transmitere în reţea internă. Din cercetări a rezultat că reprezentanții unei societăți având ca obiect principal de activitate ar fi instalat și utilizat, în perioada 2016 – 2019, programe de calculator fără licență, aducând astfel prejudicii materiale și de imagine titularilor drepturilor de autor”, arată sursa citată.

Sursa: stiripesurse.ro

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *