News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Perchezitii in trei judete si in Bucuresti pe tema fondurilor europene Perchezitii in trei judete si in Bucuresti pe tema fondurilor europene
Please follow and like us:
Pin Share

Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție (DNA) Alba efectuează luni percheziții în 11 locații din trei județe și București într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni îndreptate împotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene și a unor infracțiuni de corupție, comise în perioada 2011-2014.

„(…) Sunt efectuate percheziții domiciliare în 11 locații situate în municipiul București și în județele Prahova, Cluj și Brașov, reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice”, informează un comunicat al DNA, remis luni AGERPRES.

Potrivit unor surse judiciare, verificările DNA au legătură cu modernizarea unor stații de epurare, iar prejudiciul estimat până în prezent s-ar ridica la peste 7,7 milioane lei.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *