News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Consiliul Local Municipal, reunit în sedinţă festivă cu ocazia Zilei Municipiului Arad, a conferit titluri de excelenţă pentru o serie de personalităţi care s-au distins în diverse domenii ale vieţii socio-culturale. Ceremonia a avut loc la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad, în prezenţa a numeroşi invitaţi.
Distincţiile au fost înmânate de primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă şi de cei doi viceprimari, Geanina Pistru şi Levente Bognar.
În alocuţiunea pe care a susţinut-o la încheierea ceremoniei, primarul a declarat că este foarte bucuros că fiecare dintre cei premiaţi a arătat cât de mult iubesc Aradul şi le-a mulţumit pentru modul în care au contribuit la dezvoltarea municipiului şi la promovarea imaginii municipiului, invitându-i să se implice în continuare la viaţa comunităţii.
Prin Hotărârea Consiliului Local Municipal Arad au fost conferite urmatoarele titluri de excelenţă, pe domenii:
LITERE – Magdalena Brauch
ARTE VIZUALE – Zoe Eisele Szucs (pictură), Dumitru Paina (sculptură)
ARTĂ DRAMATICĂ – Dorina Darie Peter
MUZICĂ – Nicolae Mihai Brânzeu
MANAGEMENTUL AFACERILOR – Lucia Mihalcovici
SPORTIV: Theodor Gheorghe Puterity (ciclism), Mihaela Botez (canotaj) şi Barta Elisabeta (canotaj),
ÎNVĂŢĂMÂNT: Mariş Tafie şi Laurenţiu Căpăţână.
Au mai fost conferite titluri de execelenţă alte domenii: pentru promovarea unui brand arădean de mare succes, la nivel naţional – Elena Lăslean şi pentru atitudinea civică şi promovarea valorilor Aradului – Buda Bujor, precum şi o diplomă de onoare pentru implicare civica – Kover Gabor. (newsar.ro)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *