News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Pizza și puiul continuă să fie în topul preferințelor românilor Pizza și puiul continuă să fie în topul preferințelor românilor
Please follow and like us:
Pin Share

Românii folosesc din ce în ce mai des internetul pentru a comanda mâncare, însă preferințele acestora rămân tot cele tradiționale. Pizza, pui, shaworma și salată – sunt principalele optiuni ale consumatorilor atunci când vine ora mesei și reprezintă mai bine de jumătate din comenzile la domiciliu, relevă
datele eucemananc.ro.
Cele mai multe cerințe sunt, bineînțeles, pentru „meniul zilei”.
Timișoara
Aproape jumătate din comenzile efectuate în ultima lună în Timișoara, de pe portalul eucemananc.ro, au vizat preparate din pui sau pizza. Salata s-a aflat și ea în topul preferințelor consumatorilor de pe malul Begăi, cu 15,15% din comenzi. Timișorenii au mai cerut paste, crispy și kebab.
Arad
Arădenii sunt printre cei mai mari iubitori de pui, dar mânancă și cel mai mult gyros. Numărul comenzilor pentru specialitatea grecească este aproape dublu față de media celorlalte orașe. Între altele, în Arad s-au mai comandat în ultima luna pizza, mâncăruri de porc și salate.
Deva
Consumatorii din Deva au preferat la început de vară, pe lângă pui și pizza, sandwichurile. Aproape 13% dintre deveni au comandat acest preparat, în timp ce 12% au preferat salatele.
Baia Mare
Baia Mare conduce în topul orașelor în ceea ce privește comenzile la pizza, cu 36,36% din cerințe pentru specialitatea italienească. În schimb, stă cel mai prost la capitolul salate, acolo unde numărul comenzilor este mai puțin de jumătate din medie (6,06%).
Oradea
Orădenii sunt cei mai mari consumatori de salate (26,53% din numărul comenzilor), dar conduc și la capitolele paste (16,33%) și grill (10,2%). Unul din cinci clienți din Oradea a preferat, potrivit eucemananc.ro, puiul, în timp ce 14,29% au optat pentru pizza.
Alba-Iulia
Locuitorii din Alba-Iulia au preferat să comande online mai mult kebab (16,67%) și au evitat pe cât posibil pizza, cu doar 3,33% din comenzi pentru specialitatea italienească. Mai bine de o patrime din comenzi a fost pentru preparate din pui, iar printre alte preferințe ale consumatorilor din Alba-Iulia s-au
numărat crispy și porcul.
Sibiu
Sibienii au preferat la început de vară, pe lângă pui și pizza, cele mai multe preparate vegetariene dintre clienții eucemananc.ro. Aproape 6,35% din comenzi au vizat aceste produse, triplu față de media celorlalte orașe.
Consumatorii din Sibiu și-au îndreptat atenția și către salate (14,29%), sandwichuri (14,29%), kebab (11,11%) și preparate din vită (4,76%).

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *