News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Poliția Locală Arad a împărțit astăzi 500 de mărțișoare doamnelor și              domnișoarelor din Arad . Micile simboluri ale primăverii au fost confecționate manual de una din angajatele instituției , Ana Neag,  pasionată de tehnica hand-made.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră au oprit șoferițele care circulau în zona Palatului Administrativ la orele amiezii, dar și în intersecțiile de la Podgoria și Teatru,  și le-au dăruit acestora 200 din micile simboluri, odata cu felicitările ocazionate de venirea primăverii.

De asemenea, în toate cartierele municipiului alte 300 de mărțișoare au fost dăruite femeilor de către polițiștii locali de la Serviciul  Ordine Publică.

Împărțirea acestor vestitori ai primăverii, mărțișoarele, în data de 1 Martie, a devenit o tradiție a Poliției Locale, prin acest gest fiind exprimată aprecierea față de mame, soții, colege, prietene . Anul acesta este însă pentru prima data când mărțișoarele sunt confecționate chiar de una dintre polițiste.

Doamnele și domnișoarele s-au declarat încântate de atenția acordată și au promis polițiștilor că vor respecta regulile de circulație și normele de conviețuire socială pentru a evita sancțiunile.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *