News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

POLIȚIA LOCALĂ ARAD i-a premiat astăzi pe câștigătorii concursului de desene din cadrul proiectului „POLIȚISTUL LOCAL – alături de noi”

National 3 iunie 2011 admin 0

au fost invitați în incinta Strandului „Neptun”1 autorii a tot atâtea desene1 Bruno Biringer – consilier local –presedinte Comisia de Cultura și Adina Kun – Poliția Locală Arad1 ca o recompensă pentru implicarea în proiect. Desenele au fost expuse tot aici1 clasele V-VIII.1 directorul executiv al instituției. ”POLIȚISTUL LOCAL-alături de noi” a fost cel de-al doilea proiect de mare amploare inițiat de Poliția Locală Arad care se adreseaza elevilor1 după cel desfasurat în toamna anului trecut - „Cu NOI1 în vederea conștientizării elevilor – mai mici sau mai mari – asupra rolului Poliției Locale in municipiu.” – a precizat Viorica Graur1 în zona bazinelor amenajate pentru copii1 Lic. Pedagogic „Dimitrie Țichindeal” Locul I – CZERNAK ALEXANDRA – clasa I-a A2 Liceul Teologic Baptist „Alexa Popovici” Locul II—COJOCĂREANU ANA-MARIA – clasa III-a B2 pe diverse planuri1 pentru a putea fi admirate de public. Toți copiii au primit diplome și cadouri. La eveniment au luat parte membrii comisiei de jurizare a desenelor: Onisim Colta – președintele Uniunii Artiștilor Plas1 pentru siguranța VOASTRĂ” – proiect derulat împreună cu elevii de gimnaziu1 POLIȚIA LOCALĂ ARAD i-a premiat astăzi pe câștigătorii concursului de desene din cadrul proiectului „POLIȚISTUL LOCAL – alături de noi”. Acesta s-a adresat elevilor din clasele I-IV1 să petreacă timpul împreună si să se distreze. Dorim să continuăm colaborarea cu instituțiile de învățământ din municipiu1 Școala Gen. „Nicolae Bălcescu” Locul III-ARDELEAN CRISTINA – clasa IV-a A2 Școala Gen. „Nicolae Bălcescu” „Am dorit să le oferim copiilor care s-au implicat în proiectul nostru o zi de neuitat la ștrandul nou Neptun. Au avut ocazia să se cunoască1 Școala Gen.22 „Caius Iacob” Locul III-POP ROLANDA – clasa I-a B2 Școala Generală Nr.5 Locul II- TRUȚU ELORA – clasa III-a B2 și a avut drept scop realizarea unor lucrări care să reflecte activitatea noastră și modul în care văd ei rolul polițistului local în comunitate. Toți cei 200 de participanți1 și conducerea instituției. Cei 6 câștigători ai concursului au fost : Locul I – POPA TEOFANA – clasa III-a A1 Silvia Demian – profesor –Liceul de arta SABIN DRAGOI2
Please follow and like us:
Pin Share

POLIȚIA LOCALĂ ARAD i-a premiat astăzi pe câștigătorii concursului de desene din cadrul proiectului „POLIȚISTUL LOCAL – alături de noi”. Acesta s-a adresat elevilor din clasele I-IV, a inclus 8 școli din municipiu, și a avut drept scop realizarea unor lucrări care să reflecte activitatea noastră și modul în care văd ei rolul polițistului local în comunitate.

Toți cei 200 de participanți, autorii a tot atâtea desene, au fost invitați în incinta Strandului „Neptun”, în zona bazinelor amenajate pentru copii, alături de însoțitori – invățători sau familie – , accesul fiind gratuit, ca o recompensă pentru implicarea în proiect. Desenele au fost expuse tot aici, pentru a putea fi admirate de public. Toți copiii au primit diplome și cadouri. La eveniment au luat parte membrii comisiei de jurizare a desenelor: Onisim Colta – președintele Uniunii Artiștilor Plastici Arad, Silvia Demian – profesor –Liceul de arta SABIN DRAGOI, Bruno Biringer – consilier local –presedinte Comisia de Cultura și Adina Kun – Poliția Locală Arad , și conducerea instituției. Cei 6 câștigători ai concursului au fost :

Locul I – POPA TEOFANA – clasa III-a A, Lic. Pedagogic „Dimitrie Țichindeal”

Locul I – CZERNAK ALEXANDRA – clasa I-a A, Liceul Teologic Baptist „Alexa Popovici”

Locul II—COJOCĂREANU ANA-MARIA – clasa III-a B, Școala Generală Nr.5

Locul II- TRUȚU ELORA – clasa III-a B, Școala Gen. „Nicolae Bălcescu”

Locul III-ARDELEAN CRISTINA – clasa IV-a A, Școala Gen.22 „Caius Iacob”

Locul III-POP ROLANDA – clasa I-a B, Școala Gen. „Nicolae Bălcescu”

„Am dorit să le oferim copiilor care s-au implicat în proiectul nostru o zi de neuitat la ștrandul nou Neptun. Au avut ocazia să se cunoască, să petreacă timpul împreună si să se distreze. Dorim să continuăm colaborarea cu instituțiile de învățământ din municipiu, pe diverse planuri, în vederea conștientizării elevilor – mai mici sau mai mari – asupra rolului Poliției Locale in municipiu.” – a precizat Viorica Graur, directorul executiv al instituției.

”POLIȚISTUL LOCAL-alături de noi” a fost cel de-al doilea proiect de mare amploare inițiat de Poliția Locală Arad care se adreseaza elevilor, după cel desfasurat în toamna anului trecut – „Cu NOI, pentru siguranța VOASTRĂ” – proiect derulat împreună cu elevii de gimnaziu, clasele V-VIII.

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *