News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share


Poliția Locală Arad va asigura în următoarele trei zile desfășurarea în condiții optime a ”Raliului Aradului 2011” . Peste 60 de polițiști locali vor fi prezenți permanent în locațiile unde are loc evenimentul, fiind implicați în mai multe activități – fluidizarea traficului, asigurarea pazei mașinilor participante, ordine publică.
Din dimineața zilei de vineri, de la orele 7,00 va fi restricționat accesul mașinilor si parcarea acestora pe b-dul Revoluției, pe traseul Teatrul ”Ioan Slavici ” – Podgoria, pe sensul de mers spre Podgoria, până duminică dimineața la orele 8,00. În acest perimetru vor staționa mașinile participante la raliu – în număr de 100, care vor fi supravegheate de catre polițiștii locali.
Efective ale Poliției Locale Arad vor fi prezente atât in fața Palatului Administrativ cât și la pista de karting ”Vegas Internațional”, respectiv la locul de start al competiției , pe traseele raliului și la sosire .
”Dorim ca acest eveniment să fie o reușită din toate punctele de vedere, fiind o competiție care aduce prestigiu municipiului Arad si arădenilor. În ceea ce privește îndatoririle Poliției Locale, îi asigurăm pe concitadinii noștri că vom face tot posibilul ca desfășurarea acestui eveniment să fie fără cusur” – declară Viorica Graur, director executiv al instituției.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *