News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Polițiști în civil vor patrula pe străzi pentru a amenda pe cei care nu respectă normele sanitare Polițiști în civil vor patrula pe străzi pentru a amenda pe cei care nu respectă normele sanitare
Please follow and like us:
Pin Share

Consilierul premierului Ludovic Orban, Virgil Guran, confirmă faptul că s-a discutat la nivel guvernamental, iar polițiști în civil vor patrula pe străzi. De asemenea, va fi creat un TelVerde, un număr special la care cetățenii îi pot reclama pe cei care nu respectă regulile.

”S-a discutat și se va pune în practică. Sunt oameni care nu vor să respecte măsurile, nu este o măsură coercitivă, nu este o măsură care să deranjeze oamenii, este o măsură pentru acei oameni care nu doresc să respecte măsurile”, a spus Virgil Guran, la Realitatea Plus.

20% dintre polițiști vor patrula în civil printre cetățeni pentru a-i amenda pe cei care nu poartă mască și nu respectă regulile sanitare, anunță jurnalista Realitatea Plus, Ionela Arcanu, pe Facebook, citând surse.

De asemenea, Hotnews informează azi că polițiști în civil vor efectua controale și-i vor amenda pe cei care nu respectă regulile anti-COVID-19. Decizia a fost luată la nivel guvernamental pe motiv că s-a constatat că anumite grupuri se conformează regulilor doar în prezența forțelor de ordine.

 

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *