News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Călin Bibarţ, prefectul Aradului, a instituit din această după amiază serviciul de permanenţă la toate primăriile din judeţ, precum şi la sediul Prefecturii Arad. „Am luat această decizie pentru a ne asigura ca persoanele afectate de vremea de afară au unde să apeleze pentru a cere ajutor 24 de ore din 24. Am cerut tuturor primarilor ca în permanenţă să există o persoană la fiecare primărie, în cazul în care intervin situaţii deosebite”, afirmă prefectul Călin Bibarţ. Judeţul Arad are cod galben, fenomenele vizate fiind ninsori, intensificări ale vântului, viscol, polei. Codul galben se meţine până pe data de 5 februarie, la ora 20.

Prefectura Arad a cerut tuturor primarilor din judeţ să identifice persoanele aflate în dificultate sau fără adăpost în sensul asigurării accesului la aşezămintele special amenjate destinate acestui scop.

Conform statisticilor, în intervalul 28 ianuarie-3 februarie s-a înregistrat un număr de 32 de cazuri sociale şi hipotermii care au necesitat transportul cu ambulanţa. În acelaşi interval de timp, la sediul Unităţii de Primiri Urgenţe Arad au fost asistate un număr de 717 persoane.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *