News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

newsarad stiri arad

În noaptea de 12/13 ianuarie a.c., în jurul orei 3.00, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, aflat în serviciu de menţinere a ordinii publice în zona Pieţei Mihai Viteazu din municipiu, a surprins în flagrant două persoane care încercau să intre în sediul unei societăţi comerciale.

          Cele două persoane, Gabriel K., în vârstă de 21 de ani şi A.C. în vârstă de 16 ani, din comuna Şofronea, încercau să intre în societatea comercială, cu ajutorul unor leviere şi având genţi, mănuşi şi feţele acoperite cu cagule.

După verificările efectuate, a rezultat că cele două persoane sunt suspecte în săvârşirea mai multor furturi de acest gen pe raza municipiului şi chiar în mai multe localităţi din judeţ, iniţial rămase cu autori neidentificaţi. Prinsă în flagrant, persoana de 16 ani şi-a motivat acţiunea, explicând că a intenţionat să-i ofere prietenei sale un laptop cadou.

Celor două persoane le-au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale fiind susceptibile de tentativă la furt calificat.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *