News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Prioritatea Unu a Guvernului: Demnitarii și funcționarii sunt primii vaccinați Covid Prioritatea Unu a Guvernului: Demnitarii și funcționarii sunt primii vaccinați Covid
Please follow and like us:
Pin Share

Conform stiripesurse.ro, Guvernul se pregătește de campania de vaccinare împotriva Covid-19. Chiar dacă premierul Ludovic Orban a spus că primii care vor fi vaccinați sunt medicii și persoanele vulnerabile, totuși există o clasă cu totul și cu totul apare: demnitarul/funcționarul guvernamental.

În cadrul Guvernului, pe la toate ministerele se rostogolește o circulară prin care li se cere oamenilor să se înscrie pe lista pentru vaccinare împotriva Covid-19.

La solicitarea Ministerului Sănătății, fiecare minister trebuia să trimită până pe data 16.11. 2020 lista cu cei care doresc să se vaccineze împotriva Covid-19. O astfel de circulară a fost transmisă în cadrul fiecărui minister.

La nivel oficial, Guvernul nu a anunțat un astfel de demers în spitale, pentru a vedea câți medici doresc să se vaccineze. De asemenea, nu a început niciun recensământ pentru persoanele vulnerabile care ar trebui să aibă prioritate la vaccinarea împotriva Covid-19.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *