News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Prognoza meteo până în 14 noiembrie Prognoza meteo până în 14 noiembrie
Please follow and like us:
Pin Share

Potrivit meteorologilor, vreme caldă până în 14 noiembrie, mult mai ridicată decât normalele acestei perioade. Potrivit estimărilor publicate luni de Administraţia Naţională de Meteorologie, valabile pentru intervalul 4-17 noiembrie, probabilitatea pentru ploi este mare.

BANAT

În cea mai mare parte a intervalului, valorile de temperatură se vor situa peste normele climatologic specifice în prima jumătate a lunii noiembrie. Astfel, maximele diurne se vor încadra, în medie, între 15 şi 18 grade, cu valori chiar mai ridicate în data de 5 noiembrie. Abaterea pozitivă a valorilor minime faţă de normalul perioadei va fi semnificativă, acestea urmând a se încadra între 8 şi 13 grade, mediat regional. O uşoară răcire a vremii este estimată a se produce după data de 13 noiembrie, însă cel mai probabil va rămâne mai caldă decât în mod obişnuit. Probabilitatea pentru ploi (temporar mai însemnate cantitativ) va ridicată pe tot parcursul celor două săptămâni de prognoză.

CRIŞANA

Prognoza meteo până în 14 noiembrie

Potrivit meteorologilor, vreme caldă până în 14 noiembrie, mult mai ridicată decât normalele acestei perioade. Potrivit estimărilor publicate luni de Administraţia Naţională de Meteorologie, valabile pentru intervalul 4-17 noiembrie, probabilitatea pentru ploi este mare.

BANAT

În cea mai mare parte a intervalului, valorile de temperatură se vor situa peste normele climatologic specifice în prima jumătate a lunii noiembrie.    Astfel, maximele diurne se vor încadra, în medie, între 15 şi 18 grade, cu valori chiar mai ridicate în data de 5 noiembrie. Abaterea pozitivă a valorilor minime faţă de normalul perioadei va fi semnificativă, acestea urmând a se încadra între 8 şi 13 grade, mediat regional.    O uşoară răcire a vremii este estimată a se produce după data de 13 noiembrie, însă cel mai probabil va rămâne mai caldă decât în mod obişnuit. Probabilitatea pentru ploi (temporar mai însemnate cantitativ) va ridicată pe tot parcursul celor două săptămâni de prognoză.

CRIŞANA

În mare parte a intervalului de prognoză, valorile de temperatură se vor situa peste normele climatologice specifice în prima jumătate a lunii noiembrie, deşi vor avea variaţii uşoare de la o zi la alta. Astfel, maximele diurne se vor încadra între 14 şi 18 grade, cu valori chiar mai ridicate în data de 5 noiembrie.    Valorile minime de temperatură vor înregistra o abatere pozitivă semnificativă faţă de normalul perioadei şi se vor încadra între 6 şi 12 grade, mediat regional. O uşoară răcire a vremii este estimată după data de 13 noiembrie. Probabilitatea pentru ploi va fi ridicată, în special în prima săptămână

TRANSILVANIA

În cea mai mare parte a intervalului, valorile de temperatură, deşi cu unele variaţii de la o zi la alta, se vor situa peste normele climatologic specifice în prima jumătate a lunii noiembrie.    Astfel, maximele diurne se vor încadra, în medie, între 15 şi 19 grade. Abaterea pozitivă a valorilor minime faţă de normalul perioadei va fi semnificativă, acestea urmând a se încadra între 5 şi 9 grade, mediat regional.    O uşoară răcire a vremii este estimată a se produce după data de 13 noiembrie, însă cel mai probabil va rămâne mai caldă decât în mod obişnuit. Probabilitatea pentru ploi -cu caracter local şi temporar- va fi ridicată pe tot parcursul perioadei, dar în special în prima săptămână de prognoză.

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *