News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Programul hypermagazinelor de revelion Programul hypermagazinelor de revelion
Please follow and like us:
Pin Share

Retailerii închid magazinele pe 1 ianuarie, în timp ce magazinele Auchan din AFI Cotroceni şi Cora din AFI Ploieşti sunt deschise pe 1 ianuarie.

De asemenea, pe 31 decembrie programul este mai scurt în magazinele mai multor retaileri. Între 27 decembrie şi 30 decembrie şi ulterior începând de pe 2 ianuarie, cele mai multe dintre magazine vor funcţiona după programul obişnuit.

PROGRAMUL Metro de Revelion:

Metro nu deschide magazinele pe 1 ianuarie, la fel ca ceilalţi retaileri, iar pe 31 decembrie, precum şi pe 2 ianuarie, programul va fi unul mai scurt, încheindu-se la ora 16:00. Programul acesta este valabil pentru magazinele Cash & Carry, dar şi pentru cele Punct, cu menţiunea că acestea din urmă funcţionează şi pe 27 decembrie doar până la ora 16:00.

PROGRAMUL Kaufland de Revelion

Kaufland a acordat flexibilitate magazinelor în stabilirea programului de sărbători, astfel că acesta variază de la o unitate la alta. Astfel, Kaufland va fi închis pe 1 ianuarie, urmând să funcţioneze cu program redus, respectiv până la 17:00 pe 31 decembrie şi 2 ianuarie.

PROGRAMUL Auchan de Revelion

Auchan are, de asemenea, închis pe 1 ianuarie, precum şi program redus până la ora 18:00 în ziua de 31 decembrie, excepţie fiind magazinul din AFI Cotroceni, care conform prevederilor contractului cu centrul comercial va fi deschis în toată această perioadă, potrivit retailerului.

PROGRAMUL Lidl de Revelion

Lidl are cele mai multe zile libere pentru angajaţi în această perioadă, magazinele reţelei fiind închise pe 25 şi 26 decembrie, precum şi pe 1 ianuarie. În celelalte zile din această perioadă, magazinele Lidl vor avea mici modificări în program, potrivit companiei.

PROGRAMUL Selgros de Revelion

Selgros are, de asemenea, magazinele închise pe 25 decembrie şi 1 ianuarie, în timp ce în zilele de 24 şi 31 decembrie programul va fi 6:00 – 16:00.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *