News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Proiectul “Arad, dragostea mea” revine

National 22 noiembrie 2010 admin 0

Arad23 arhitectură2 Ascent Group1 Asociaţia Miloş Cristea1 cercetare și timp liber1 cu grade diferite de dificultate și cu un nivel diferit al informațiilor prezentate. În lucru se află deja şi o altă versiune1 cu o durată de aproximativ 1 oră și care este destinată în principal orelor de dirigenție. Prezentarea conține în principal elemente cu privire la istorie1 cultură2 destinată anului școlar 2010-2011.Noua versiune aduce noi jocuri și aplicații practice1 destinată elevilor din ciclul primar.Datorită numeroaselor solicitări din partea școlilor arădene1 din diferite școli arădene au luat parte la acest proiect.Principalii parteneri ai proiectului sunt: Algeco Romania1 dragostea mea!1 Event Solution şi Agenţia de Ştiri News-AR. Mai multe detalii despre proiect pot fi găsite aici.Ce noutăți aduce noul an școlar?Din luna noiembrie1 există 2 versiuni ale proiectului: versiunea pentru gimnaziu și cea pentru liceu1 în noul format1 informații inedite despre Arad și multe surprize pentru copii.O altă noutate este faptul că1 într-un format interactiv1 Mișcarea Arădeană a reluat acest proiect într-o nouă ediție1 Mișcarea Arădeană va organiza în luna decembrie o nouă sesiune de formare de formatori pentru acest proiect. Toți cei interesați să devină formatori sunt invitați să ne contacteze.1 mult diferită ca abordare1 revine într-o nouă ediție începând din luna noiembrie 2010.Istoricul proiectuluiMișcarea Arădeană a lansat în luna martie proiectul „Arad1 și se bazează pe jocuri și aplicații practice amuzante.În semestrul II al anului școlar 2009-2010 peste 200 de copii de gimnaziu şi liceu1 sport6 un proiect educațional care are ca scop sensibilizarea copiilor din școlile arădene cu privire la valorile și frumusețea Aradului.În cadrul proiectului Mișcarea Arădeană a pregătit o prezentare atract1 un proiect foarte iubit de copii din școlile arădene1
Please follow and like us:
Pin Share

„Arad, dragostea mea”, un proiect foarte iubit de copii din scolile arădene, revine într-o nouă editie începând din luna noiembrie 2010.

Miscarea Arădeană a lansat în luna martie proiectul „Arad, dragostea mea!”, un proiect educational care are ca scop sensibilizarea copiilor din scolile arădene cu privire la valorile si frumusetea Aradului.

În cadrul proiectului Miscarea Arădeană a pregătit o prezentare atractivă a Aradului, într-un format interactiv, cu o durată de aproximativ 1 oră si care este destinată în principal orelor de dirigentie. Prezentarea contine în principal elemente cu privire la istorie, cultură, arhitectură, sport, cercetare si timp liber, si se bazează pe jocuri si aplicatii practice amuzante.

În semestrul II al anului scolar 2009-2010 peste 200 de copii de gimnaziu şi liceu, din diferite scoli arădene au luat parte la acest proiect.

Principalii parteneri ai proiectului sunt: Algeco Romania, Ascent Group, Asociaţia Miloş Cristea, Event Solution şi Agenţia de Ştiri News-AR. .

Din luna noiembrie, Miscarea Arădeană a reluat acest proiect într-o nouă editie, destinată anului scolar 2010-2011.

Noua versiune aduce noi jocuri si aplicatii practice, informatii inedite despre Arad si multe surprize pentru copii.

O altă noutate este faptul că, în noul format, există 2 versiuni ale proiectului: versiunea pentru gimnaziu și cea pentru liceu, cu grade diferite de dificultate si cu un nivel diferit al informatiilor prezentate. În lucru se află deja şi o altă versiune, mult diferită ca abordare, destinată elevilor din ciclul primar.

Datorită numeroaselor solicitări din partea școlilor arădene, Miscarea Arădeană va organiza în luna decembrie o nouă sesiune de formare de formatori pentru acest proiect. Toti cei interesati să devină formatori sunt invitati să ne contacteze.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *