News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Promisiuni de precampanie electorală pe tema pasajelor Promisiuni de precampanie electorală pe tema pasajelor
Please follow and like us:
Pin Share

Astăzi, aproape incognito, Ministrul Transporturilor, Sorin Bușe, a efectuat o vizită prin municipiul Arad, pentru a verifica stadiile investițiilor din infrastructura arădeană. Primul popas a fost la Aeroportul Arad, nu știm pentru ce mai are această denumire având în vedere faptul că singurle mijloace de transport care mai frecventeazăpistele sunt mașinile tunate în cursele organizate, ședere de doar cinci minute. Cam de atât ai nevoie pentru a arunca o privire și a rămâne complet dezamăgit.

Cel de-al doilea popas a fost la pasajele Pistru, cele două pasaje abandonate atât de putere cât și de opoziție, și acum și de tehnocrați. Într-o emanație electorală, șeful de campanie al PNL la alegerile parlamentare, Gheorghe Falcă, va încerca să exploateze această vizită, printr-un adevărat succes, încercând să arate că în sfârșit se mișcă ceva pe la pasaje. Nimic mai greșit, acest guvern de tehnocrați se mai perindă pe la locul de muncă doar încă o lună, dacă timp de un an n-ai luat o decizie privitoare la pasajele arădene este clar că tot ce s-a discutat și promisiunile făcute sunt apă de ploaie.

Pentru a nu fi stingherit de presă cu întrebările, întâlnirea de taină nu a fost comunicată urmând ca aparatul de propagandă liberal să bombardeze redacțiile ziarelor cu planuri și date concrete de finisare și terminare a lucrărilor. Dacă în epoca guvernării Ponta, Gheorghe Falcă aduna mai mulți ziariști arădeni, capabili să umple redacțiile a trei județe, astăzi, totul a fost trecut sub tăcere.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *