News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

În prezenţa secretarului de stat din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor, domnul Viorel Fifor, a avut loc instalarea domnului Radu Stoian în funcţia de subprefect al judeţului Arad.

La învestirea noului subprefect al judeţului nostru au mai participat reprezenatanţi ai bisericii, ai celor două universităţi, ai instituţiilor publice arădene, fostul prefect Călin Bibarţ şi fostul subprefect Levente Horvath, ai partidelor politice, precum şi anagajaţii Prefecturii Arad.

După depunerea jurământului, noul subprefect Radu Stoian a mulţumit tuturor celor prezenţi, precum şi celor care i-au acordat sprijin pentru a accede în această funcţie.

„Nominalizarea mea în funcţia de subprefect al judeţului  Arad  mă onorează, dar mă obligă în aceeaşi măsură, şi vine să confirme munca pe care am depus-o de-a lungul anilor în această instituţie. De altfel, pentru colegii din Prefectură momentul de astăzi nu este unic, am mai ocupat această funcţie în perioada 2009-2010, experienţă care mă va ajuta în această perioadă.

Consider că în nominalizarea mea a contat faptul că sunt înalt funcţionar public şi am o vechime în Prefectură, pe funcţii de conducere, de peste 15 ani. Toţi cei care sunteţi prezenţi astăzi aici mă cunoaşteţi, facem echipă de ani de zile, şi vreau să vă asigur că sunt un om de administraţie şi nu voi renunţa niciodată la această calitate. Cu sprijinul dumneavoastră, al colegilor din această instituţie, am convingerea că voi reuşi să păstrez echilibrul şi spiritul de echipă în Instituţia Prefectului”, a declarat subprefectul Radu Stoian.
De notat a fost interventia fostului prefect Calin Bibart care i-a cerut domnului Viorel Vifor sa se rezolve si problema prefectului, judetul Arad fiind printre singurul fara numire si instalare de prefect.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *