News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Radu Tudor o anunță pe Adina Vălean ca viitor comisar european Radu Tudor o anunță pe Adina Vălean ca viitor comisar european
Please follow and like us:
Pin Share

Realizatorul Antena3 Radu Tudor anunță o răsturnare de situație în privința comisarului european. El anunță că europarlamentarul Adina Vălean devine opțiunea principală a PNL pentru a ocupa această funcție, asta după ce numele lui Siegfried Mureșan era vehiculat pentru acest post.

„Surpriza majora : europarlamentarul PNL Adina Valean devine optiunea principala pentru pozitia de comisar european. Asta dupa ce surse politice liberale de la Bucuresti afirmau ca europarlamentarul Sigfried Vasile Muresan ar avea prima sansa.

Potrivit unor surse de la Bruxelles, noul presedinte al Comisiei Europene Ursula Von Der Leyen cere ca propunerea Romaniei sa fie o femeie pentru a se respecta echilibrul de gen in noua Comisie.

Guvernul condus de Ludovic Orban, instalat aseara la Palatul Victoria, trebuie sa faca propunerea de comisar european saptamana aceasta, cu avizul presedintelui Klaus Iohannis si dupa audierea in comisiile de specialitate ale Parlamentului”, scrie Radu Tudor pe blogul personal.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *