News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

RĂSFĂŢ CULINAR ÎN SĂPTĂMÂNA AMERICANĂ LA LIDL RĂSFĂŢ CULINAR ÎN SĂPTĂMÂNA AMERICANĂ LA LIDL
Please follow and like us:

Coaste Prajite

De Ziua Naţională a Americii, Lidl îţi oferă cele mai îndrăgite produse cu specific american, pentru o masă ca în filme.

 

Începând de luni, 1 iulie, timp de o săptămână, în magazinele Lidl se vor putea găsi diverse preparate americane pentru un adevărat răsfăţ culinar. Pizza hot dog, pizza în stil american, nuggets de pui cu sos, coaste prăjite, cartofi copţi cu cremă de brânză proaspătă, sau chifteluţe în sos texan sunt doar o parte din preparatele care vor da o savoare aparte oricărei mese.

 Nu vor lipsi din magazinele Lidl nici sosurile pentru hamburgeri, sau grătar, dressing-urile pentru salate, sau dulciurile cu specific american, printre care se numără mini brioşe, fursecuri, mini brownies, prăjituri americane, sau marshmallows.

 Pentru cinefili, Lidl a pregătit o selecţie de produse ideale pentru vizionarea filmelor preferate împreună cu familia, precum popcorn în găletuşă de 300g, chipsuri ondulate cu gust de barbecue, snack box cu pui, sau migdale prăjite cu miere.

 Pe lângă preparatele delicioase, în cadrul Săptămânii Americane, Lidl pune la dispoziţia clienţilor săi şi o gamă de produse nonalimentare, precum aparatul pentru popcorn, aparatul pentru gogoşi, sau sandwich maker-ul, perfecte pentru pregătirea în cel mai scurt timp a unor gustări în stil american.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.