News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Regionala ANAF Timișoara a colectat sume de bani la bugetul statului, peste preconizări Regionala ANAF Timișoara a colectat sume de bani la bugetul statului, peste preconizări
Please follow and like us:
Pin Share

În luna aprilie a anului 2017, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara a încasat la Bugetul General Consolidat suma de 858 milioane lei, cu 9,4% mai mult decât în luna similară a anului 2016 și cu 11% mai mult decât media lunară a trimestrului I al anului curent.

Cele mai bune rezultate au fost obținute de către Administrațiile finanțelor publice din județele #Arad, Timiș și Caraș-Severin.

Urmare acțiunilor de executare silită (popriri bancare, popriri la terți, sechestre bunuri mobile și imobile), în primele 4 luni ale anului 2017, s-au încasat la Bugetul General Consolidat peste 91 milioane lei. În luna aprilie s-au încasat 27 milioane lei, cu 11% mai mult decât media trimestrului I al anului în curs.

Structurile de inspecție fiscală din cadrul Direcției Generale Regionale a Finanţelor Publice Timişoara au efectuat, în primele 4 luni ale anului 2017, un număr de 853 acțiuni, în urma cărora au fost stabilite obligații fiscale suplimentare totale în valoare de 329 milioane lei,  din care 322 milioane lei la persoane juridice și 7 milioane lei la persoane fizice.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *